Vårt koncept

G4G's Grundare
Från vänster: Magnus Altefur (VD), Peder Hammarsten, Magnus C Lydahl & Leif Larsson.

Gamer4Gamers startades hösten 2016 av Magnus Altefur (Datoraffären i Karlskrona AB), Leif Larsson (Nyhamn Data AB), Peder Hammarsten (ProxData AB) & Magnus C Lydahl (Databyrån i Visby AB) för att möta den ökande efterfrågan på Gaming- och E-sportsprodukter och med målet att gemensamt stärka den lokala IT-fackhandeln i Sverige. Gamer4Gamers är i grund och botten IT-Fackhandlarnas egna datormärke inom stationära gaming och e-sportsdatorer men från och med 2018 erbjuder vi även försäljning av datorkomponenter samt allt som hör till gaming såsom gamingstolar, gamingbord, tangentbord, skärmar och mycket mer. I nuläget (2018-01) har vi 14 butiker som är återförsäljare av våra produkter.

Att handla hos G4G ska kännas tryggt

För att du som kund ska känna dig trygg med våra produkter så erbjuder vi alltid 3 års lokal* och nationell hårdvarugaranti på våra datorer. Du har alltid valmöjligheten att få hjälp med produkten hos din lokala G4G-återförsäljare eller att skicka in den till vårt garanticenter i Karlskrona.
Dessutom vet vi hur dyrbar tiden är för spelare och därför har vi som målsättning att en dator på garantireparation aldrig ska ta mer än en vecka från det att vi har fått in datorn till oss. De butiker som får sälja G4G är noggrant utvalda och har många års erfarenhet både av datorbygge, service och hög kunskap inom IT-området. Dessutom är alla återförsäljare fristående butiker och skulle någon av butikerna gå i konkurs så finns de andra kvar.

Vi tror på kvalité och långsiktighet

När vi skapar en ny G4G-modell väljer vi alltid noggrant ut vilka komponenter som ska ingå och av vilka tillverkare. Vi vill att våra datorer ska hålla länge och därför är det viktigt att inte snåla in på kvalitén. Tanken med de flesta av våra modeller är att du efterhand ska kunna uppgradera på ett enkelt sätt och därmed få en längre livslängd på din dator. Tänk på att din lokala butik alltid kan hjälpa dig med råd och installation vid framtida uppgraderingar.

Vi hjälper dig att hitta rätt dator för ditt behov

Är valet svårt över vad du ska välja? Bara lugn, vi hjälper dig! Skicka ett mail, ring eller besök din närmsta G4G-butik så hjälper vi dig att hitta rätt dator för dig. Allt för att du som kund ska bli nöjd.


Gamer4Gamers – The True Power of Gaming

* Lokal garanti går att få hos någon av våra återförsäljare. För aktuella butiker klicka här!