Om DataNova

Företaget DataNova Sweden AB, som startades 1992, verkar med inriktning på området PC-datorer, servrar, nätverk och tillbehör. Hos oss hittar Du det mesta inom hårdvara kompletta datorer, skrivare, datordelar, programvaror och dessutom personlig service, rådgivning och support.

DataNova-datorer

För att våra kunder ska kunna få en dator som passar just deras behov så bygger vi även själv ihop
datorpaket. Våra datorer säljs över hela Sverige under egna varumärket DataNova. Utöver varumärket DataNova saluför vi även andra större märken såsom HP, Dell, Acer, Asus, Apple mfl.

Produkterna

Ni som kund kan alltid känna er trygga när det gäller garantier och service hos DataNova, eftersom vi endast köper in produkter som är avsedda för den nordiska marknaden. Alla produkter är noggrant utvalda
kvalitetsprodukter. Vi samarbetar endast med tillverkare som är världsledande inom sina respektive produktkategorier. I vår 4 butiker i Göteborg kan vi hjälpa dig hitta det mesta inom PC & Mac.

Service

Dessutom erbjuder vi tjänster, allt ifrån enklare PC-installationer till installation och konfigurering av avancerade nätverkslösningar. Vi har egen verkstad med egna tekniker där vi även utför reparationer och service på datorer. Vi erbjuder även service -på-plats.
Våra kunder är allt från mindre företag till stora börsnoterade bolag, inom utbildning, reklam, rederi, konsultföretag, bilindustrin, dagligvaruhandel med mera. Tack vare alla våra egna budbilar som kör omkring i Göteborg kan vi garantera säkra och snabba leveranser av både hårdvara och service.
Är man dessutom en av våra prioriterade avtalskunder får man en servicenivå som kan slå de flesta i hela landet vill vi påstå.

Inriktning

DataNova satsar alltid på långsiktiga relationer gentemot sina kunder, och det är tack vare detta som företaget än idag växer, trots den rörliga karaktär som datorindustrin består av. Vi anser oss vara Ditt företags egna datoravdelning. Tack vare detta koncept kan Ni arbeta med det Ni är bra på, och låta oss få hjälpa Er med det Vi är bra på! Vi får givetvis förstärkning tack vare vårt breda utbud av
produkter samt kunskap.

Feedback

DataNova tar tacksamt emot feedback i både positiv och negativ form. Detta hjälper oss att kontinuerligt förbättra oss och vår service. De kunder som fyller i vår feedbackformulär kan komma att få sina namn publicerade på hemsidan i marknadsföringssyfte. Önskar man inte få med sitt namn med på vår websidan som nöjd kund, skall man påtala detta tydligt i sitt feedbackformulär eller genom att maila till info@datanova.se.

Team DataNova

Klicka här för att komma till butik.